Εισάγετε τον αντίστοιχο κωδικό που προϊόντος που αναζητάτε. Συμπληρώστε τον κωδικό χωρίς κενά ( ), παύλες (-) και καθέτους (/). Περισσότερα σχετικά με την αναζήτηση μπορείτε να βρείτε στην ενότητα Συχνές Ερωτήσεις.

+30 2310 517 895

+30 2310 553 001

Αντιμετωπίζοντας απλές βλάβες!!! (Ασφαλειοθήκη - Λαμπτήρας)

Αντιμετωπίζοντας απλές βλάβες!!! (Ασφαλειοθήκη - Λαμπτήρας)

Αντιμετωπίζοντας απλές βλάβες!!! (Ασφαλειοθήκη - Λαμπτήρας) | STARTEG.GR

Περίπτωση καμένης Ασφάλειας.

Στην περίπτωση που παρουσιαστεί οποιοδήποτε ηλεκτρολογικό πρόβλημα ενδέχεται αυτό να οφείλεται σε κάποια καμένη ασφάλεια.
Συνήθως η ασφαλειοθήκη βρίσκεται, εκτός ορισμένων περιπτώσεων, χαμηλά στο ταμπλό ή στο χώρο του κινητήρα.
Η σύνδεση της κάθε ασφαλείας με την κάθε λειτουργία, επισημαίνεται από το ειδικό σχεδιάγραμμα που βρίσκεται στο πίσω μέρος της ασφαλειοθήκη με το εγχειρίδιο του κατασκευαστή. Αφού την εντοπίσετε την βγάζετε και ελέγχετε αν είναι σε αντίσταση κομμένη. Αν συμβαίνει κάτι τέτοιο θα πρέπει να την αντικαταστήσετε με κάποια όμοια χρώμα + αμπέρ. Μπορείτε να βρείτε ασφάλειες σε πρατήρια υγρών καυσίμων με κόστος κάτω του 1 € η μία. Είτε σε εξειδικευμένα καταστήματα ηλεκτρολογικού υλικού όπως Starteg.gr.

 

Περίπτωση καμμένης Λάμπας.

Στην περίπτωση που κάποιος λαμπτήρας σταματήσει να λειτουργεί, καλό θα είναι να έχουμε ορισμένες εφεδρικές λάμπες για τα μπροστινά και πίσω φωτιστικά σώματα. Στα εμπρόσθια φανάρια εκτός ορισμένων περιπτώσεων η αλλαγή είναι σχετικά εύκολη. Άρχικά αποσυνδέουμε την καλωδίωση που καταλήγει στο φανάρι και μετέπειτα αποσπούμε το πίσω προστατευτικό πλαστικό κάλυμμα. Οι τρόποι αφαίρεσης του συγκεκριμένου εξαρτήματος διαφέρουν από αυτοκίνητο σε αυτοκίνητο και εξαρτάται από τον τρόπο συγκράτησης
(π.χ. βίδες, μεταλλικά κλιπς κτλ.).
Μετέπειτα, ξεβιδώνουμε τον καμμένο λαμπτήρα και κατόπιν τοποθετούμε το νέο προσέχοντας να τον κρατάμε από το μεταλλικό μέρος και όχι από την γυάλινη επιφάνεια. Στα πίσω φωτιστικά σώματα, η αλλαγή ίσως να σας δυσκολέψει περισσότερο κατά περίπτωση, αφού ενδεχομένως να χρειαστεί περισσότερα εργαλεία αφενός και αφετέρου να απαιτείται να ξεκλειδώσετε όλο το φανάρι, από την πλευρά του χώρου αποσκευών. Θα πρέπει να γνωρίζετε ότι, ακόμη κι αν δεν έχετε λαμπτήρες εφεδρικούς ή ασφάλειες, μπορείτε να αγοράσετε ορισμένους από το πλησιέστερο κατάστημα.

ΠΗΓΗ: https://www.autotriti.gr

Αντιμετωπίζοντας απλές βλάβες!!! (Ασφαλειοθήκη - Λαμπτήρας) | STARTEG.GR
Αντιμετωπίζοντας απλές βλάβες!!! (Ασφαλειοθήκη - Λαμπτήρας) | STARTEG.GR
Share this post: 

ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΕΣ

starteg

Η εταιρία ''METALLIDIS STARTEG HELLAS" δραστηριοποιείται στο χώρο του αυτοκινήτου από το 1985 με έδρα την Θεσσαλονίκη με εξειδίκευση στα ηλεκτρικά ανταλλακτικά αυτοκινήτων.

ΩΡΑΡΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ
Δευ-Παρ 8:00-17:30
Σαβ 9:00-13:00

NEWSLETTER

NEWSLETTER

Αφήστε μας το email σας και μείνετε ενημερωμένοι για προϊόντα μας που συνεχώς εξελίσσονται.

(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Γιαννιτσών 158, Θεσσαλονίκη, 54628

+30 2310 517 895 / 2310 553 001

+30 2310 553 001

info[a]starteg.gr

www.starteg.gr

MasterCard VISA Bank Transfer Cash On Delivery