Εισάγετε τον αντίστοιχο κωδικό που προϊόντος που αναζητάτε. Συμπληρώστε τον κωδικό χωρίς κενά ( ), παύλες (-) και καθέτους (/). Περισσότερα σχετικά με την αναζήτηση μπορείτε να βρείτε στην ενότητα Συχνές Ερωτήσεις.

+30 2310 517 895

+30 2310 553 001

ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΟΝ ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟ!!!

ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΟΝ ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟ!!!

ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΟΝ ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟ_STARTEG.GR

                                                                        ΧΡΗΣΗ ΧΕΙΜΩΝΑ - ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ.

Ένα  σύστημα κλιματισμού εκτός από την ψύξη του εσωτερικού του αυτοκινήτου, ειδικά το καλοκαίρι βοηθά στην καλή ορατότητα το χειμώνα ή σε υγρές  - κρύες μέρες καθώς αφαιρεί την υγρασία από τον αέρα και κατά συνέπεια αποτρέπει το θάμπωμα.  Επίσης καθαρίζει τον αέρα του εσωτερικού χώρου από τους  ρύπους. Η έντονη  ρύπανση του  αέρα - συγκεκριμένα σε βαριά κυκλοφορία μέσα στην πόλη - προκύπτει επίσης, από το συνηθισμένο σύστημα εξαερισμού, στο εσωτερικό του αυτοκινήτου. Αυτή η ενόχληση των επιβατών αποτρέπεται από ένα σύστημα κλιματισμού μέσω των φίλτρων (είναι επίσης  διαθέσιμα  χωρίς  κλιματισμό) και  τον  καθαρισμό από τη  σκόνη εξαιτίας της αφαίρεσης της  υγρασίας.

 

 

                                                                       ΤΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΤΟΥ ΘΕΡΜΟΚΗΠΙΟΥ

Το φαινόμενο του θερμοκηπίου. Ως  αποτέλεσμα  της  χρήσης  μεγάλων  ποσοτήτων  φυσικών  καυσίμων (όπως  είναι  το πετρέλαιο,  ο άνθρακας  και τα  αυτενεργά αέρια),  και της  καταστροφής  των δασών, η συγκέντρωση του ανθρακικού οξέος, του φρέον, του μεθανίου, κ.λπ. στην ατμόσφαιρα αυξάνεται, και η θερμότητα από την επιφάνεια της γης απορροφάται στην ατμόσφαιρα.  Κάτω από αυτές τις συνθήκες, έχει εξηγηθεί ότι αυτό το φαινόμενο προκαλεί την παγκό-σμια θέρμανση.  Γενικά Ένα σύστημα κλιματισμού αφαιρεί θερμότητα από τον εξωτερικό αέρα όταν περνά γύρω από  τον  εξατμιστή,  ώστε  κρύος  αέρας  να  εισέρχεται  στο  χώρο  επιβατών.   Ο  θερμός αέρας  στο  εσωτερικό  μεταφέρει  κάποια  θερμότητα  στον  ψυχρότερο  αέρα  που  μόλις ΣΥΣΤΗΜΑ A/C & ΔΙΑΓΝΩΣΗ ΜΕ ΕΝΔΕΙΞΕΙΣ ΟΡΓΑΝΩΝ Χρήση Χειμώνα - Καλοκαίρι. Ένα  σύστημα  κλιματισμού  εκτός από την ψύξη του εσωτερικού του αυτοκινήτου,  ειδικά  το  καλοκαίρι βοηθά στην καλή ορατότητα το χει-μώνα ή σε υγρές - κρύες μέρες καθώς αφαιρεί την υγρασία από τον αέρα και κατά συνέπεια αποτρέπει το θάμπωμα.  Επίσης καθαρίζει τον αέρα του εσωτερικού χώρου από τους  ρύπους.  Η  έντονη  ρύπανση του  αέρα - συγκεκριμένα  σε  βαριά  κυκλοφορία  μέσα  στην  πόλη- προκύπτει επίσης, από το συνηθι-σμένο  σύστημα  εξαερισμού,  στο εσωτερικό του αυτοκινήτου. Αυτή η ενόχληση των επιβατών αποτρέ-πεται  από  ένα  σύστημα  κλιματισμού μέσω των φίλτρων (είναι επί-σης  διαθέσιμα  χωρίς  κλιματισμό) και  τον  καθαρισμό  από  τη  σκόνη εξαιτίας της αφαίρεσης της  υγρασίας. Με αυτό τον τρόπο ψύχεται όλος ο χώρος των επιβατών. Το  σχήμα του κύκλου του  ψυκτικού δείχνει  την αρχή  λειτουργίας του συστήματος κλιματισμού: Το ψυκτικό κυκλοφορεί σε έναν κλειστό κύκλο και αλλάζει  συνεχώς κατάσταση  μεταξύ  της  υγρής και  αέριας  φάσης. Κατά συνέπεια ζέστη απάγεται από το εσωτερικό και παρέχεται στο εξωτερικό.

 

 

                                                                                                                                                                                                                                                               

 

                                                                                                                                                                                                                                                                          ΠΗΓΗ http://www.ideea.gr 

Share this post: 

ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΕΣ

starteg

Η εταιρία ''METALLIDIS STARTEG HELLAS" δραστηριοποιείται στο χώρο του αυτοκινήτου από το 1985 με έδρα την Θεσσαλονίκη με εξειδίκευση στα ηλεκτρικά ανταλλακτικά αυτοκινήτων.

ΩΡΑΡΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ
Δευ-Παρ 8:00-17:30
Σαβ 9:00-13:00

Viber Starteg6942011050

NEWSLETTER

NEWSLETTER

Αφήστε μας το email σας και μείνετε ενημερωμένοι για προϊόντα μας που συνεχώς εξελίσσονται.

(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Γιαννιτσών 158, Θεσσαλονίκη, 54628

+30 2310 517 895 / 2310 553 001

+30 2310 553 001

info[a]starteg.gr

www.starteg.gr

Viber Starteg

6942011050

MasterCard VISA Bank Transfer Cash On Delivery