Καλάθι Αγορών

0
Το καλάθι σας είναι άδειο
  • Ελληνικά
  • English
Εισάγετε τον αντίστοιχο κωδικό που προϊόντος που αναζητάτε. Συμπληρώστε τον κωδικό χωρίς κενά ( ), παύλες (-) και καθέτους (/). Περισσότερα σχετικά με την αναζήτηση μπορείτε να βρείτε στην ενότητα Συχνές Ερωτήσεις.

+30 2310 517 895

+30 2310 553 001

Επισκευή γρύλου παραθύρου αυτοκινήτων: Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε!

Επισκευή γρύλου παραθύρου αυτοκινήτων: Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε!

starteg.gr

Ποιοι τύπου γρύλου παραθύρου αυτοκινήτων υπάρχουν;
Ο γρύλος παραθύρου αυτοκινήτου μπορεί να είναι μηχανικός ή ηλεκτρικός. Στους μηχανικούς γρύλους το άνοιγμα και το κλείσιμο του παραθύρου γίνεται με μανιβέλα, ενώ στους ηλεκτρικούς με κουμπί, που ανεβάζει ή κατεβάζει το κρύσταλλο.

Βλάβη στον γρύλο παραθύρου. Που οφείλεται και πώς θα το καταλάβετε;
Με την πάροδο του χρόνου, δημιουργούνται αλλοιώσεις στην μόνωση της πόρτας και υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να εισχωρήσει νερό ή υγρασία, στο εσωτερικό της. Η ύπαρξη υγρασίας πολλές φορές προκαλεί προβλήματα στον μηχανισμό του παραθύρου, επηρεάζοντας τη σωστή λειτουργία του. Σε πολλά οχήματα, μάλιστα, οι γρύλοι των παραθύρων περιλαμβάνουν πλαστικά εξαρτήματα, τα οποία με την καθημερινή χρήση μπορεί να φθαρούν και να προκαλέσουν βλάβη στον μηχανισμό. Εκτός από τα παραπάνω, που αφορούν κατά κύριο λόγο φυσική φθορά, στους ηλεκτρικούς γρύλους ενδέχεται επίσης να έχει καεί το μοτέρ.

Κάποια από τα πιο κοινά σημάδια που υποδηλώνουν βλάβη στον γρύλο μπορεί να είναι ότι το τζάμι δεν κινείται από τη θέση του, δηλαδή δεν ανεβαίνει, άλλα ούτε και κατεβαίνει, ή κινείται με δυσκολία. Ακόμη, μπορεί να ακούγεται κάποιο τρίξιμο ή ήχος όταν ανεβοκατεβαίνει, που μπορεί να προκαλεί διακεκομμένη κίνηση. Πρόβλημα του γρύλου είναι ακόμα και όταν το παράθυρο έχει μείνει εγκλωβισμένο μέσα στην πόρτα ή εάν πέφτει μόλις σηκωθεί σε κάποιο συγκεκριμένο ύψος. Στις περισσότερες περιπτώσεις η λύση στο πρόβλημα είναι η αντικατάσταση του γρύλου.
Επισκεφτείτε το site μας starteg.gr και βρείτε μέσα απο μια μεγάλη γκάμα ,για να αντικαταστήσετε, γρύλους ηλέκτρικών παραθύρων της DOGA που καλύπτει τις ανάγκες κάθε αυτοκινήτου!

https://www.starteg.gr/%CF%80%CF%81%CE%BF%CF%8A%CF%8C%CE%BD%CF%84%CE%B1/...

 

Share this post: 

starteg

Η εταιρία ''METALLIDIS STARTEG HELLAS" δραστηριοποιείται στο χώρο του αυτοκινήτου από το 1985 με έδρα την Θεσσαλονίκη με εξειδίκευση στα ηλεκτρικά ανταλλακτικά αυτοκινήτων.

ΩΡΑΡΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ
Δευ-Παρ 8:00-17:30
Σαβ 9:00-13:00

Viber Starteg6942011050

NEWSLETTER

NEWSLETTER

Αφήστε μας το email σας και μείνετε ενημερωμένοι για προϊόντα μας που συνεχώς εξελίσσονται.

(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Γιαννιτσών 158, Θεσσαλονίκη, 54628

+30 2310 517 895 / 2310 553 001

+30 2310 553 001

info[a]starteg.gr

www.starteg.gr

Viber Starteg

6942011050

Ελλάδα 2.0

MasterCard VISA Bank Transfer Cash On Delivery