Εισάγετε τον αντίστοιχο κωδικό που προϊόντος που αναζητάτε. Συμπληρώστε τον κωδικό χωρίς κενά ( ), παύλες (-) και καθέτους (/). Περισσότερα σχετικά με την αναζήτηση μπορείτε να βρείτε στην ενότητα Συχνές Ερωτήσεις.

+30 2310 517 895

+30 2310 553 001

Νέα μεγάλη στρατηγική συνεργασία της “METALLIDIS STARTEG HELLAS’’

Νέα μεγάλη στρατηγική συνεργασία της “METALLIDIS STARTEG HELLAS’’

Νέα μεγάλη στρατηγική συνεργασία της “METALLIDIS STARTEG HELLAS’’ | STARTEG.GR

Νέα μεγάλη στρατηγική συνεργασία της  
“METALLIDIS STARTEG HELLAS’’

Η εταιρεία μας ‘’METALLIDIS STARTEG HELLAS’’ πιστή στο όραμα της για άμεση, πλήρη και αξιόπιστη υποστήριξη των επαγγελματιών, προχώρησε σε μία νέα στρατηγική συνεργασία με την εταιρία ASPL.

Η AS – PL αναγνωρίζοντας την μεγάλη εμπειρία και εξειδίκευση της εταιρείας μας, η οποία δραστηριοποιείται στα ηλεκτρικά ανταλλακτικά αυτοκινήτων από το έτος 1985 επέλεξε την αντιπροσώπευση της μέσω της εταιρείας μας στην Ελληνική αγορά. Η συνεργασία αφορά στην προώθηση και πώληση όλων των προϊόντων και κωδικών της AS – PL. Η ‘’METALLIDIS STARTEG HELLAS’’ ως μεγάλος στρατηγικός συνεργάτης της AS – PL, διαθέτει μεγάλη γκάμα ετοιμοπαράδοτων προϊόντων, ενώ παρέχεται επιπλέον η δυνατότητα της εισαγωγής οποιουδήποτε κωδικού προϊόντος κατόπιν παραγγελίας. Η συμφωνία βασίστηκε στην αμοιβαία εκτίμηση και εμπιστοσύνη, με γνώμονα την επαγγελματική εμπειρία, την υψηλή ποιότητα και τεχνογνωσία στα παρεχόμενα προϊόντα, εγκαθιδρύοντας μια ισχυρή επιχειρηματική συμμαχία, ιδιαίτερα σημαντική και για τις δύο πλευρές, με γνώμονα ασφαλώς την βελτιστοποίηση των παρεχόμενων προϊόντων προς τους επαγγελματίες.

 

Αναφορικά με την ASPL

Η AS – PL είναι μια εταιρεία με έδρα την Πολωνία που δραστηριοποιείται στον τομέα των εκκινητήρων και εναλλακτήρων. Η εταιρεία ιδρύθηκε το έτος 1992 στο Γκντανσκ [Gdańsk] ως Auto-Starter. Τώρα η εταιρεία απασχολεί πάνω από 290 άτομα που είναι επαγγελματικό προσωπικό, το οποίο αποτελείται από εξειδικευμένους υπαλλήλους και συνεργάζεται με διανομείς και πρατήρια χονδρικής πώλησης ανταλλακτικών από όλο τον κόσμο, στα πλαίσια της αγοράς aftermarket, δηλαδή της διανομής των ανταλλακτικών και των αξεσουάρ για οχήματα.

Οι πολυετείς εμπορικές σχέσεις και η πώληση σε πάνω από 80 χώρες σε όλο τον κόσμο έχουν τοποθετήσει την εταιρεία στην πρωτοπορία των ηγετών των προμηθευτών ηλεκτρικών εξαρτημάτων και συστημάτων για οχήματα. Η προσφορά των προϊόντων της εταιρείας περιλαμβάνει τώρα μια ποικιλία πάνω από 19.000 στοιχεία που αναλογούν σε σχεδόν 280.000 αναφορές που παρέχουν στους πελάτες μια πλούσια επιλογή προϊόντων, αρχίζοντας από τα γνήσια εξαρτήματα, έως τα ανταλλακτικά που προσφέρονται σε ανταγωνιστικές τιμές. Στην προσφορά συμπεριλαμβάνονται εξαρτήματα και συστήματα για επιβατικά οχήματα, φορτηγά, αγροτικές μηχανές, πλωτά μέσα, μοτοσυκλέτες και προϊόντα για τη βιομηχανική αγορά.

Το έτος 2004 η γκάμα των προϊόντων εμπλουτίστηκε με τη δική μας μάρκα "AS". Ως απάντηση στις ανάγκες των πελατών και λόγω της συνεχούς ανάπτυξης της αυτοκινητοβιομηχανίας, η εταιρεία επέκτεινε περαιτέρω τα πλαίσια των προσφερόμενων υπηρεσιών με την αναγέννηση εναλλακτήρων και εκκινητήρων.

Το έτος 2013 η έδρα της εταιρείας μεταφέρθηκε σε ένα σύγχρονο κτίριο στο Γκντανσκ [Gdańsk] όπου βρίσκεται επίσης η αίθουσα αποθήκης με εμβαδόν 5.000 m². Επίσης, το έτος 2016 στο Λουμπιχόβο [Lubichowo] δίπλα στο Σταρόγκαρτ Γκντάνσκι [Starogard Gdański] χτίστηκε μια νέα μονάδα όπου βρίσκονται οι σύγχρονες γραμμές παραγωγής και η αποθήκη με συνολικό εμβαδό 5000 m² μαζί με το χώρο των γραφείων. Στη μονάδα αυτή εφαρμόστηκαν καινοτόμες λύσεις και συναρμολογήθηκαν ειδικές μηχανές δοκιμών των προϊόντων της καναδικής εταιρείας D&V Electronics (ST-16, ST-24, ST-116, ALT-98, ALT-198) και της ολλανδικής εταιρείας Motoplat, που έχουν ως σκοπό τον έλεγχο και την αύξηση της ποιότητας των προϊόντων που προσφέρονται από την εταιρεία.

Τα προϊόντα που προσφέρονται υπόκεινται σε αυστηρές διαδικασίες δοκιμών και πληρούν τις υψηλότερες απαιτήσεις στα πλαίσια της συναρμολόγησης και των τεχνικών παραμέτρων.

Η παροχή πιστών προϊόντων προσαρμοσμένων στις τρέχουσες προσδοκίες της αγοράς, με τη χρήση των πιο σύγχρονων τεχνολογιών, είναι ο πιο σημαντικός σκοπός της AS-PL ο οποίος ταυτόχρονα είναι και η αποστολή της εταιρείας. Η συνέχεια των δράσεων που σκόπευαν στη δημιουργία συσκευών υψηλότερης ποιότητας, έγινε το έτος 2018, με την εισαγωγή του συστήματος διαχείρισης ποιότητας, συμβατό με τις απαιτήσεις του προτύπου ISO 9001:2015. Το πιστοποιητικό που έλαβε αποτελεί διαβεβαίωση ότι η δραστηριότητα της οργάνωσης γίνεται όχι μόνο σύμφωνα με τα πρότυπα ποιότητας, αλλά επίσης και με ελεγχόμενο τρόπο προς το φυσικό περιβάλλον. Όλοι οι εναλλακτήρες και οι εκκινητήρες που προσφέρονται από την εταιρεία, δοκιμάζονται σε ειδικές μηχανές και τα αποτελέσματα των δοκιμών εφαρμόζονται στα προσφερόμενα προϊόντα.

 

Nέες μεγάλες επενδύσεις της ‘’METALLIDIS STARTEG HELLAS’’!

Η ‘’METALLIDIS STARTEG HELLAS’’, εξακολουθεί να επενδύει κεφάλαια στην ελληνική οικονομία, υπερδιπλασιάζοντας στο άμεσο προσεχές μέλλον τις δυνατότητες αποθήκευσης ακόμη περισσότερων προϊόντων, χάρη στη δημιουργία νέων ιδιόκτητων εγκαταστάσεων!!! Υπόσχεται να παραμείνει προσηλωμένη στις Αρχές και Αξίες που υπηρετεί τα τελευταία τριάντα πέντε έτη, έχοντας ως μοναδικό γνώμονα της την παροχή προϊόντων κορυφαίας αξιοπιστίας προς τους επαγγελματίες, ανταποδίδοντας με τον τρόπο αυτό την εμπιστοσύνη σας.

 

          

                                                                                                                                                                                                                              Η ομάδα της

                                                                                                                                                                                                               STARTEG HELLAS!!!

Share this post: 

ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΕΣ

starteg

Η εταιρία ''METALLIDIS STARTEG HELLAS" δραστηριοποιείται στο χώρο του αυτοκινήτου από το 1985 με έδρα την Θεσσαλονίκη με εξειδίκευση στα ηλεκτρικά ανταλλακτικά αυτοκινήτων.

ΩΡΑΡΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ
Δευ-Παρ 8:00-17:30
Σαβ 9:00-13:00

Viber Starteg6942011050

NEWSLETTER

NEWSLETTER

Αφήστε μας το email σας και μείνετε ενημερωμένοι για προϊόντα μας που συνεχώς εξελίσσονται.

(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Γιαννιτσών 158, Θεσσαλονίκη, 54628

+30 2310 517 895 / 2310 553 001

+30 2310 553 001

info[a]starteg.gr

www.starteg.gr

Viber Starteg

6942011050

MasterCard VISA Bank Transfer Cash On Delivery