Καλάθι Αγορών

0
Το καλάθι σας είναι άδειο
  • Ελληνικά
  • English
Εισάγετε τον αντίστοιχο κωδικό που προϊόντος που αναζητάτε. Συμπληρώστε τον κωδικό χωρίς κενά ( ), παύλες (-) και καθέτους (/). Περισσότερα σχετικά με την αναζήτηση μπορείτε να βρείτε στην ενότητα Συχνές Ερωτήσεις.

+30 2310 517 895

+30 2310 553 001

Οι φορτιστές μπαταριών αυτοκινήτων ABSAAR ανάμεσα στους τοπ 5 καλύτερους φορτιστές μπαταριών αυτοκινήτου για το 2023.

Οι φορτιστές μπαταριών αυτοκινήτων ABSAAR ανάμεσα στους τοπ 5 καλύτερους φορτιστές μπαταριών αυτοκινήτου για το 2023.

STARTEG.GR

 

ABSAAR

 

Η συγκεκριμένη εταιρία έχει έδρα το Λουξεμβούργο και παράγει ηλεκτρονικά μηχανήματα συνεργείων και εργαλεία. Στην γκάμα της υπάρχουν τόσο απλοί όσο και αυτόματοι, αλλά και έξυπνοι και επαγγελματικοί φορτιστές μπαταριών αυτοκινήτων. Μιας και ειδικεύεται σε αυτό το είδος προϊόντων υπάρχουν διαφορετικοί φορτιστές για να καλύπτουν τις ανάγκες κάθε πελάτη, αλλά και μια ευρεία γκάμα τιμών για κάθε βαλάντιο.

 

 

Τι είναι όμως ο φορτιστής μπαταρίας αυτοκινήτου και πώς λειτουργεί;

Οι φορτιστές μπαταριών των αυτοκινήτων είναι συσκευές είτε επαναφορτιζόμενες, είτε με καλώδιο για το οικιακό ηλεκτρικό δίκτυο. Οι πρώτοι που είναι και φορητοί ονομάζονται συχνά και φορτιστές-εκκινητές γιατί παρέχουν κυρίως ρεύμα για να πάρει μπροστά το όχημα και να γεμίσει μετά η μπαταρία από το δυναμό του οχήματος, αλλά μπορούν και να φορτίσουν την μπαταρία όταν συνδεθούν στην πρίζα. Οι δεύτεροι απαιτούν σύνδεση στο ηλεκτρικό δίκτυο και μπορούν να φορτίσουν απευθείας την μπαταρία του οχήματος.

 

Ουσιαστικά, αποτελούνται από την ίδια τη συσκευή και καλώδια που συνδέονται στους πόλους της μπαταρίας και παρέχουν σταθερό ρεύμα στην μπαταρία, φορτίζοντάς την. Οι παλαιού τύπου φορτιστές απαιτούν έλεγχο από τον ιδιοκτήτη για την ολοκλήρωση της φόρτισης, ενώ οι καινούριου τύπου φορτιστές μπαταρίας αυτοκινήτου 12v και 24v είναι ελεγχόμενοι από ειδικούς μικροεπεξεργαστές φορτιστών μπαταριών αυτοκινήτων και ενεργοποιούνται και απενεργοποιούνται αυτόματα για να αποφευχθεί η υπερφόρτιση.

 

Πώς επιλέγω φορτιστή μπαταρίας;

Φυσικά με βάση τις ανάγκες σας, δηλαδή:

 

Την τάση της μπαταρίας του οχήματος, ο φορτιστής θα πρέπει να έχει πάντα υψηλότερη τάση για να μπορέσει να φορτίσει τη μπαταρία.

Την ένταση που επιθυμείτε, μιας και όσο πιο μεγάλη διαφορά υπάρχει ανάμεσα στην ονομαστική ένταση της μπαταρίας και το φορτιστή, τόσο πιο γρήγορα θα φορτίζει η μπαταρία.

Το είδος του φορτιστή, αν θα είναι χειροκίνητος ή αυτόματος, αν δηλαδή θα πρέπει να είστε εκεί ή όχι κατά τη φόρτιση. Και

Το ποσό που θέλετε ή μπορείτε να πληρώσετε. Ένας εκκινητής μπαταρίας αυτοκινήτου είναι συνήθως η οικονομικότερη λύση με αμέσως επόμενη τους χειροκίνητους φορτιστές και αρκετά πιο ψηλά από άποψη κόστους, τους αυτόματους φορτιστές.

Ο καλύτερος φορτιστής μπαταρίας αυτοκινήτου λοιπόν, είναι διαφορετικός για τον καθένα ανάλογα με τα θέλω του, τις ανάγκες του αλλά και το πορτοφόλι του.

 

 

Pigi AUTODOC

Share this post: 

starteg

Η εταιρία ''METALLIDIS STARTEG HELLAS" δραστηριοποιείται στο χώρο του αυτοκινήτου από το 1985 με έδρα την Θεσσαλονίκη με εξειδίκευση στα ηλεκτρικά ανταλλακτικά αυτοκινήτων.

ΩΡΑΡΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ
Δευ-Παρ 8:00-17:30
Σαβ 9:00-13:00

Viber Starteg6942011050

NEWSLETTER

NEWSLETTER

Αφήστε μας το email σας και μείνετε ενημερωμένοι για προϊόντα μας που συνεχώς εξελίσσονται.

(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Γιαννιτσών 158, Θεσσαλονίκη, 54628

+30 2310 517 895 / 2310 553 001

+30 2310 553 001

info[a]starteg.gr

www.starteg.gr

Viber Starteg

6942011050

Ελλάδα 2.0

MasterCard VISA Bank Transfer Cash On Delivery