Καλάθι Αγορών

0
Το καλάθι σας είναι άδειο
  • Ελληνικά
  • English
Εισάγετε τον αντίστοιχο κωδικό που προϊόντος που αναζητάτε. Συμπληρώστε τον κωδικό χωρίς κενά ( ), παύλες (-) και καθέτους (/). Περισσότερα σχετικά με την αναζήτηση μπορείτε να βρείτε στην ενότητα Συχνές Ερωτήσεις.

+30 2310 517 895

+30 2310 553 001

Ποιος είναι ο κατάλληλος φωτισμός για την κακοκαιρία;

Ποιος είναι ο κατάλληλος φωτισμός για την κακοκαιρία;

STARTEG.GR

Τι φροντίζουμε επιπλέον;

1. Πρέπει να διατηρούμε τις λάμπες του αυτοκινήτου καθαρές. Τα κρύσταλλα πρέπει να είναι πάντα καθαρά ακόμη κι αν το υπόλοιπο αυτοκίνητο μας δεν είναι τόσο καθαρό, διότι η απόδοση των φωτιστικών σωμάτων μειώνεται δραματικά σε αυτή την περίπτωση.

2. Φροντίζουμε τα φανάρια με τα διάφανα κρύσταλλα να μην είναι θαμπά.
Σε τέτοια περίπτωση θα πρέπει να απευθυνθούμε σε κάποιο συνεργείο, ώστε να τα επαναφέρουν στην αρχική τους κατάσταση.

3. Σωστή ρύθμιση των προβολέων
Φώτα μη ρυθμισμένα όχι μόνο δεν παρέχουν επαρκή φωτισμό αλλά και μπορούν να τυφλώσουν τον οδηγό που έρχεται από το αντίθετο ρεύμα.

Πότε πρέπει να έχω ανοιχτά τα φώτα;

Καλό είναι με την μείωση του φωτός να ανοίξουμε αμέσως τα φώτα και να μην περιμένουμε να πέσει το απόλυτο σκοτάδι. Συννεφιά και βροχή: Σε αυτές τις καταστάσεις είναι καλό να ανοίγουμε την πρώτη σκάλα. Βαριά βροχή, ομίχλη σκοτάδι: Αντίστοιχα σε τέτοιες περιπτώσεις και μόλις η μείωση του φωτός ενταθεί θα πρέπει να ανάψουμε άμεσα την μεσαία σκάλα.

Φώτα ομίχλης

Τα φώτα ομίχλης είναι από τα καλύτερα φώτα που μπορεί να βάλει κάποιος στο αυτοκίνητο για ασφαλή οδήγηση στην κακοκαιρία. Πρέπει να φροντίζουμε τα μπροστινά φώτα ομίχλης να ανάβουν μόνο όταν η ορατότητα περιορίζεται πολύ. Αντίστοιχα, τα πίσω φώτα ομίχλης θα πρέπει να χρησιμοποιούνται μόνο όταν η ορατότητα μειωθεί κάτω από τα 50 m.

Λαμπτήρες Αλογόνου, Xenon και Led που θα δουλέψουν άριστα στις δύσκολες καιρικές

Αλογόνου: Οι λαμπτήρες αλογόνου είναι η πιο οικονομική λύση. Αν επιλέξετε τους κατάλληλους λαμπτήρες με μεγαλύτερη απόδοση θα έχετε το μέγιστο δυνατό αποτέλεσμα που μπορούν να δώσουν οι λαμπτήρες αλογόνου.

Λάμπες αλογόνου για μέγιστη απόδοση από την STARTEG HELLAS.

https://www.starteg.gr/%CF%80%CF%81%CE%BF%CF%8A%CF%8C%CE%BD/%CE%BB%CE%AC...


Osram Night Breaker Laser 150% έξτραφως

 


Osram Night Breaker Silver 100% έξτραφως

Xenon: Οι λαμπτήρες Xenon με πιο έντονο φωτισμό και μεγαλύτερη απόδοση καθιστούν την οδήγηση σε δύσκολες συνθήκες άνετη.


LED: Είναι καλύτερες για μικρής εμβέλειας φωτισμό, ενώ ταυτόχρονα έχουν μεγάλη απόδοση φωτός. Επιπλέον, έχουν μεγάλη διάρκεια ζωής που φθάνει τις 5.000 ώρες.

 

Πηγή Autotriti

Share this post: