Καλάθι Αγορών

0
Το καλάθι σας είναι άδειο
  • Ελληνικά
  • English
Εισάγετε τον αντίστοιχο κωδικό που προϊόντος που αναζητάτε. Συμπληρώστε τον κωδικό χωρίς κενά ( ), παύλες (-) και καθέτους (/). Περισσότερα σχετικά με την αναζήτηση μπορείτε να βρείτε στην ενότητα Συχνές Ερωτήσεις.

+30 2310 517 895

+30 2310 553 001

Φθαρμένοι Υαλοκαθαριστήρες: Γιατί δεν δουλεύουν; Και σε ποιούς παράγοντες μπορεί να οφείλεται;

Φθαρμένοι Υαλοκαθαριστήρες: Γιατί δεν δουλεύουν; Και σε ποιούς παράγοντες μπορεί να οφείλεται;

starteg.gr

1. Έχουν αλλοιωθεί οι λεπίδες των υαλοκαθαριστήρων. Το λάστιχο των υαλοκαθαριστήρων με την πάροδο του χρόνου προοδευτικά σκληραίνει. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να προκαλείται θόρυβος κατά τη λειτουργία των υαλοκαθαριστήρων, να αναπηδούν και να μην καθαρίζουν σωστά.

 

2. Χτύπημα ή ρωγμή στο παρμπρίζ. Μερικές φορές, κάποια ζημιά στο παρμπρίζ, όπως ένα «χτύπημα», μπορεί να εμποδίζει τη λεπίδα του υαλοκαθαριστήρα να «καλύψει» όλα τα σημεία. Φυσικά, αυτό θα προκαλέσει φθορά και στην λεπίδα που προοδευτικά θα φθαρεί και θα απαιτείται η αντικατάστασή της μετά την επιδιόρθωση του παρμπρίζ.

 

3. Παγετός ή χιόνι. Οι υαλοκαθαριστήρες δεν είναι σχεδιασμένοι για να απομακρύνουν μεγάλα κομμάτια πάγου ή ποσότητα χιονιού. Γι’ αυτό, εάν προσπαθήσετε να τους θέσετε σε λειτουργία κάτω από αυτές τις συνθήκες είναι πολύ πιθανό τελικά να τους καταστρέψετε. Πριν κάνετε οτιδήποτε λοιπόν διαβάστε το άρθρο μας: Πώς να αντιμετωπίσετε τον πάγο στο παρμπρίζ

 

4. Το μοτέρ του υαλοκαθαριστήρα δεν λειτουργεί. Κυρίως όταν ο ένας υαλοκαθαριστήρας δεν λειτουργεί, είναι πολύ πιθανό να υπάρχει κάποιο βραχυκύκλωμα στον μηχανισμό.

 

5. Έχει καεί η ασφάλεια του υαλοκαθαριστήρα. Αυτό μπορεί να συμβεί από υπερφόρτωση του μηχανισμού του υαλοκαθαριστήρα.

 

6. Έχουν χαλαρώσει τα παξιμάδια. Εάν μπορείτε να μετακινήσετε τον υαλοκαθαριστήρα με το χέρι σας, σημαίνει ότι τα παξιμάδια κάτω από το πλαστικό καπάκι στην άρθρωση έχουν χαλαρώσει. Οπότε θα χρειαστεί απλά να τα σφίξετε.

 

Τι να κάνω εάν οι υαλοκαθαριστήρες σταματήσουν να δουλεύουν;

Ειδικότερα σε συνθήκες κακοκαιρίας (π.χ. χιόνι, παγετός) είναι εξαιρετικά πιθανό στα σταματήσουν να δουλεύουν οι υαλοκαθαριστήρες. Πριν αλλάξετε τις λεπίδες του υαλοκαθαριστήρα, είναι καλό να ελέγξετε εάν υπάρχει κάποιο πρόβλημα με το μοτέρ ή εάν υπάρχει κάτι που εμποδίζει την σωστή λειτουργία των υαλοκαθαριστήρων, σύμφωνα με τα όσα αναφέρουμε παραπάνω. Εάν δεν μπορείτε να βρείτε με βεβαιότητα γιατί δεν δουλεύουν οι υαλοκαθαριστήρες, είναι καλύτερο να ζητήσετε μια επαγγελματική γνώμη.

 

Φθαρμένοι υαλοκαθαριστήρες;

Μπορείτε να τους αντικαταστήσετε επιλέγοντας υαλοκαθαριστήρες #DOGA ,έναν από τους κορυφαίους κατασκευαστές συστημάτων υαλοκαθαριστήρων σε διεθνές επίπεδο,από την #METALLIDIS STARTEG HELLAS.

H #DOGA γνωρίζει την σημασία της κατασκευής προϊόντων που προσαρμόζονται στις πραγματικές ανάγκες κάθε οχήματος . Κάθε σύστημα είναι αποτέλεσμα ενός μοναδικά μελετημένου έργου που έχει αναπτυχθεί ειδικά για εφαρμογή, επιτυγχάνοντας τη μέγιστη απόδοση του προϊόντος και εξασφαλίζοντας την απαιτούμενη περιοχή ορατότητας για την καμπίνα κάθε οχήματος.

 

Πηγή: carglass.gr

Share this post: 

starteg

Η εταιρία ''METALLIDIS STARTEG HELLAS" δραστηριοποιείται στο χώρο του αυτοκινήτου από το 1985 με έδρα την Θεσσαλονίκη με εξειδίκευση στα ηλεκτρικά ανταλλακτικά αυτοκινήτων.

ΩΡΑΡΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ
Δευ-Παρ 8:00-17:30
Σαβ 9:00-13:00

Viber Starteg6942011050

NEWSLETTER

NEWSLETTER

Αφήστε μας το email σας και μείνετε ενημερωμένοι για προϊόντα μας που συνεχώς εξελίσσονται.

(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Γιαννιτσών 158, Θεσσαλονίκη, 54628

+30 2310 517 895 / 2310 553 001

+30 2310 553 001

info[a]starteg.gr

www.starteg.gr

Viber Starteg

6942011050

Ελλάδα 2.0

MasterCard VISA Bank Transfer Cash On Delivery