Εισάγετε τον αντίστοιχο κωδικό που προϊόντος που αναζητάτε. Συμπληρώστε τον κωδικό χωρίς κενά ( ), παύλες (-) και καθέτους (/). Περισσότερα σχετικά με την αναζήτηση μπορείτε να βρείτε στην ενότητα Συχνές Ερωτήσεις.

+30 2310 517 895

+30 2310 553 001

Highlights στις τεχνολογίες αυτοκινήτων της CES 2019

Highlights στις τεχνολογίες αυτοκινήτων της CES 2019

CES 2019

Το Λας Βέγκας μοιάζει με το υπερτροφοδοτούμενο Ντιτρόιτ όταν πρόκειται για τεχνολογία οχημάτων που παρουσιάζεται στην έκθεση CES. Ονομάστηκε μία από τις 10 καλύτερες εκθέσεις της αυτοκινητοβιομηχανίας των ΗΠΑ σήμερα, η CES βρίσκεται στο επίκεντρο της βελτίωσης της ασφάλειας των αυτοκινήτων και της μεγαλύτερης σύνδεσης των οδηγών. Απολαύστε τις τελευταίες τεχνολογίες στα αυτοκίνητα και τα οχήματα που συνδέονται με αυτά.

Smarts Αυτοκίνητα: το μέλλον της τεχνολογίας οχημάτων

Οι υπολογιστές, οι αισθητήρες και το λογισμικό στα αυτοκίνητα γίνονται τόσο έξυπνοι που μπορεί τελικά να ανιχνεύσουν αν ο οδηγός και οι επιβάτες είναι ευχαριστημένοι ή λυπημένοι, άνετοι ή άβολοι, σε εγρήγορση ή έχει αποσπαστεί η προσοχή τους. Και ως αποτέλεσμα, η οδήγηση αυτοκινήτων μπορεί να γίνει ασφαλέστερη και πιο ευχάριστη.

Φόρτιση προς το μέλλον: Τα οχήματα με ορυκτά καύσιμα βρίσκονται σε μια διαδρομή προς την εξαφάνιση, μαζί με το κάθισμα του οδηγού, εάν οι τρέχουσες τάσεις παραμένουν.

Οι ίδιες αυτοκινητοβιομηχανίες που υπόσχονται να παραδώσουν οχήματα αυτο-οδηγούμενα τα επόμενα χρόνια, επιδιώκουν πλέον την ηλεκτροκίνηση και δεσμεύονται να σταματήσουν εν τέλει την πώληση των αυτοκινήτων με κινητήρες εσωτερικής καύσης (ΜΕΚ-ICE). Ωστόσο, οι καταναλωτές δεν φωνάζουν για τη μετάβαση στην ηλεκτροκίνηση. Αντ' αυτού, ενθαρρύνονται από κυβερνητικές πρωτοβουλίες στις Η.Π.Α. και στην Ευρώπη.

Αυτο-οδηγούμενα, ηλεκτρικά και συνδεδεμένα: Τα αυτοκίνητα της CES 2019 και οι τεχνολογίες της κοιτάζουν προς το εγγύς μέλλον

Η αυτοκινητοβιομηχανία έκανε πολύ λίγο θόρυβο κατά τη διάρκεια της έκθεσης του Consumer Electronics Show (CES) 2018. Ήταν όμως πολύ πιο ηχηρή στη CES 2019. Σημαντικές ανακοινώσεις σχετικά με το αυτοκίνητο έγιναν από αιωνόβιες αυτοκινητοβιομηχανίες, τεχνολογικούς γίγαντες και νεοσύστατες εταιρίες που δεν είχαν ακουστεί ποτέ προηγούμενα.

Η συνδεσιμότητα, η αυτονομία και η ηλεκτροκίνηση βασιλεύουν πάλι υπέρτατα, με διαφορετικό βαθμό ρεαλισμού και σκοπιμότητας. Ενώ η πλήρης αυτονομία οδήγησης παραμένει χρόνια μακριά, η CES επιβεβαίωσε το 2019 θα είναι η χρονιά διασύνδεσης στο αυτοκίνητο.

Σε κάθε γωνιά στο Συνεδριακό Κέντρο του Λας Βέγκας έβλεπαν οι επισκέπτες την τεχνολογία που σχετίζεται με τις μεταφορές στην οθόνη. Από τα ηλεκτρικά hatchback που θα κυκλοφορήσουν το 2019 μέχρι ένα αυτοκίνητο που θα πεζοπορεί τον 22ου αιώνα. Στο άρθρο αυτό θα βρείτε τις νέες τεχνολογίες τέτοιων αυτοκινήτων, με τα τα τεχνολογικά χαρακτηριστικά και τις τάσεις που αναδείχτηκαν κατά τη διάρκεια της CES 2019 ενώ σε 2ο καυτό άρθρο θα δείτε όλα τα καυτά αυτοκίνητα της έκθεσης.

1. AUDI VIRTUAL REALITY / DISNEY HOLORIDE

Η Audi και η Disney έχουν συνεργαστεί σε ένα σύστημα ψυχαγωγίας VR των επιβατών των πίσω καθισμάτων που πραγματικά συνδέεται με τον ίδιο τον οδηγό. Ο επιβάτης των πίσω καθισμάτων φοράει μια σειρά από γυαλιά VR, τα οποία εμφανίζουν ένα διαδραστικό παιχνίδι.

 

ΠΗΓΗ:http://www.tosynergeio.gr

 

CES 2019 //STARTEG.GR
CES 2019 //STARTEG.GR
CES 2019 //STARTEG.GR
CES 2019 //STARTEG.GR
Share this post: 

ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΕΣ

starteg

Η εταιρία ''METALLIDIS STARTEG HELLAS" δραστηριοποιείται στο χώρο του αυτοκινήτου από το 1985 με έδρα την Θεσσαλονίκη με εξειδίκευση στα ηλεκτρικά ανταλλακτικά αυτοκινήτων.

ΩΡΑΡΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ
Δευ-Παρ 8:00-17:30
Σαβ 9:00-13:00

Viber Starteg6942011050

NEWSLETTER

NEWSLETTER

Αφήστε μας το email σας και μείνετε ενημερωμένοι για προϊόντα μας που συνεχώς εξελίσσονται.

(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Γιαννιτσών 158, Θεσσαλονίκη, 54628

+30 2310 517 895 / 2310 553 001

+30 2310 553 001

info[a]starteg.gr

www.starteg.gr

Viber Starteg

6942011050

MasterCard VISA Bank Transfer Cash On Delivery