Εισάγετε τον αντίστοιχο κωδικό που προϊόντος που αναζητάτε. Συμπληρώστε τον κωδικό χωρίς κενά ( ), παύλες (-) και καθέτους (/). Περισσότερα σχετικά με την αναζήτηση μπορείτε να βρείτε στην ενότητα Συχνές Ερωτήσεις.

+30 2310 517 895

+30 2310 553 001

STARTEG - YUASA, ΜΑΖΙ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ!!!

STARTEG - YUASA, ΜΑΖΙ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ!!!

STARTEG.GR

H εταιρία μας METALLIDIS STARTEG HELLAS, ανταποκρινόμενη στο διαρκώς αυξανόμενο ανταγωνιστικό περιβάλλον και συνυπολογίζοντας την επιθυμία της για προσφορά κορυφαίων σε ποιότητα και αξιοπίστία προϊόντων, σας ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της στο χώρο των μπαταριών με την εταιρία YUASA!! Το εμπορικό τμήμα της εταιρίας μας, προχώρησε στη σύναψη συμφωνίας για την προσθήκη των μπαταριών YUASA στην ήδη πλούσια γκάμα μπαταριών που διαθέτουμε, στις πλέον ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς!! Η έναρξη της συνεργασίας έγινε με γνώμονα την πληρέστερη εξυπηρέτηση των συνεργατών μας και την ανάγκη για βελτιστοποίηση των παρεχόμενων υπηρεσιών προς τους επαγγελματίες που με την εμπιστοσύνη τους, διατηρούν όλα αυτά τα χρόνια την STARTEG HELLAS στην κορυφή!!

Η Yuasa Battery Europe Ltd είναι ένας από τους μεγαλύτερους παγκοσμίως κατασκευαστές μπαταριών μολύβδου-οξέος και ιόντων λιθίου. Για πάνω από 30 χρόνια, η Yuasa Battery Europe Ltd είναι ο κορυφαίος προμηθευτής μπαταριών στην Ευρώπη και η νούμερο ένα επιλογή για ποιότητα, απόδοση και αξιοπιστία.

Η Yuasa αποτελείται από πέντε εταιρείες πωλήσεων και μία εταιρεία παραγωγής μπαταριών.

Από τα κέντρα πωλήσεων και διανομής στο Swindon, το Μιλάνο, τη Λυών, τη Μαδρίτη και το Ντίσελντορφ, και τις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις παραγωγής τελευταίας τεχνολογίας στο Ebbw Vale του Ηνωμένου Βασιλείου, η Yuasa παρέχει στις ευρωπαϊκές αγορές μια μεγάλη γκάμα μπαταριών και αξεσουάρ υψηλής ποιότητας.

Η παραγωγή ξεκίνησε το 1982 και έκτοτε έχουν παραχθεί πάνω από 80 εκατομμύρια μπαταρίες με χωρητικότητα από 0,8 έως 540 ώρες Αμπέρ.

Πάνω από το 60% των προϊόντων εξάγονται, κυρίως εντός της Ευρώπης. Η Yuasa παρέμεινε πάντα στην πρώτη γραμμή της τεχνολογίας διατηρώντας παράλληλα τα υψηλότερα δυνατά πρότυπα και απαράμιλλη αξιοπιστία.

Η METALLIDIS STARTEG HELLAS υπόσχεται να συνεχίσει την προσπάθεια της για επίτευξη και νέων συμφωνιών, συνδυάζοντας την ποιότητα των κορυφαίων brands με τις καλύτερες τιμές της αγοράς, εξαργυρώνοντας την εμπειρία 35 ετών προς όφελος των συνεργατών μας!!!

Share this post: 

ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΕΣ

starteg

Η εταιρία ''METALLIDIS STARTEG HELLAS" δραστηριοποιείται στο χώρο του αυτοκινήτου από το 1985 με έδρα την Θεσσαλονίκη με εξειδίκευση στα ηλεκτρικά ανταλλακτικά αυτοκινήτων.

ΩΡΑΡΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ
Δευ-Παρ 8:00-17:30
Σαβ 9:00-13:00

NEWSLETTER

NEWSLETTER

Αφήστε μας το email σας και μείνετε ενημερωμένοι για προϊόντα μας που συνεχώς εξελίσσονται.

(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Γιαννιτσών 158, Θεσσαλονίκη, 54628

+30 2310 517 895 / 2310 553 001

+30 2310 553 001

info[a]starteg.gr

www.starteg.gr

MasterCard VISA Bank Transfer Cash On Delivery